• Start
  • Feestcommissie
  • Laatste nieuws

Feestweek Alteveer-Kerkenveld: Reis mee met onze Tijdmachine!

Feestweek Alteveer-Kerkenveld: Reis mee met onze Tijdmachine!

Het is weer zover! Op 25 augustus gaat de Feestweek van Alteveer-Kerkenveld van start. Dit belooft een opwindende week te worden waarin je een reis terug in de tijd kunt maken en nieuwe herinneringen kunt creëren. Houd de website en onze Facebook-pagina in de gaten voor alle updates en details. Het wordt een geweldige reis door de tijd!

Hier volgen een paar highlights van dit jaar: 

- Zondag: Na vele positieve reacties beginnen we de feestweek met een kerkdienst in de tent.

- Maandagavond: Een leuke activiteit voor de oudere jeugd van 12 tot en met 18 jaar.

- Dinsdag: Overdag een sportieve activiteit voor de jongere jeugd en 's avonds de ouderwetse bingo!

- Woensdag: De doe-markt biedt weer van alles, van spelletjes tot kraampjes. We sluiten de middag af met een gezellige borrel onder het genot van muziek van Dirty Dog.

- Donderdag: Terug van weg geweest, de versierde wagens met afsluitend de silent disco! Door het succes van vorig jaar hebben we dit jaar meer koptelefoons tot onze beschikking!  

- Vrijdag: Een gezellige ochtend voor de jeugd van vroeger onder het genot van het duo ‘Een en ander’. Samen hebben ze een leuke muzikale cabaretvoorstelling samengesteld waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden.

- Zaterdag: Meerkamp, zoek de bal en 's avonds muziek van House of Dance.

- Zondag: We sluiten de feestweek af met een ballonvaart vanaf het feestterrein. 

Mis deze unieke kans niet om een reis door de tijd te maken tijdens de Feestweek van Alteveer-Kerkenveld. We kijken ernaar uit je te zien en samen een fantastische week te beleven!

 
Onderstaande is het gehele programma van 2024 

 

Zondag 25 augustus  

10:00 uur Tentdienst

Maandag 26 augustus  

19:30 uur Koppel darten

20:00 uur Klaverjassen/Jokeren

21:00 uur Activiteit oudere jeugd 12 t/m 18 

Dinsdag 27 augustus  

13:30 uur Kindermiddag

14:00 uur Activiteit kinderen 8 t/m 12 plumptocht

19:30 uur Lootjes trekken playbackshow

20:00 uur Bingo 

Woensdag 28 augustus  

11:00 uur Rommelmarkt/Doemarkt

15:00 uur WOMIBO met de band Dirty Dog

17:45 uur Alkeloop

20:30 uur Pubquiz 

Donderdag 29 augustus  

10:30 uur Happen en trappen 

18:00 uur Opstellen versierde wagens

18:30 uur Versierde wagens 
21:00 uur Prijsuitreiking versierde wagens

20:30 uur Silent disco

Vrijdag 30 augustus 

09:00 uur Gezellige ochtend voor de oudere jeugd

14:00 uur Meerkamp jeugd

19:00 uur Grandioze playbackshow 

Zaterdag 31 augustus  

13:00 uur Meerkamp volwassenen aansluitend 'Zoek de bal'

21:00 uur Feestavond back to the house 

Zondag 1 september  

18:00 uur Ballonvaart

Thema feestweek 2024 is bekend.

feestweeklogo

Er zijn nog maar een kleine 2 maanden verstreken sinds de laatste feestweek, maar de voorbereidingen voor de feestweek 2024 zijn alweer in volle gang. Jullie hebben massaal gestemd op de vier mogelijke thema's, waarvoor hartelijk dank!
 
Het thema met de meeste stemmen is geworden: Tijdmachine! Dit belooft een opwindende week te worden waarin je een reis terug in de tijd kunt maken en nieuwe herinneringen kunt creëren. Houd deze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor alle updates en details. Het wordt een geweldige reis door de tijd!

Stem op thema feestweek 2024

🗳️ Stem voor het Feestweek 2024 Thema! 🗳️

Beste Feestweek-fans,

Jullie zijn de drijvende kracht achter onze jaarlijkse viering, en het is tijd om jullie stem te laten gelden voor het thema van Feestweek 2024! We hebben vier mooie opties voor jullie klaargezet waaruit je kunt kiezen:

1. 🕰️ Back to the Future / Tijdmachine: Maak een reis door de tijd en beleef het verleden en de toekomst op een bijzondere manier.

2. 🧪 Uitvindingen en Ontdekkingen: Verken de grenzen van menselijke creativiteit en duik in de wereld van baanbrekende uitvindingen en ontdekkingen.

3. 📺 De Wereld van de Media: Stap in de schitterende wereld van entertainment, nieuws en communicatie en ontdek de invloed ervan op ons dagelijks leven.

4. ⚽ Sport en Spel: Laten we onze sportieve geest aanwakkeren en genieten van competitie, teamwork en vermaak.

Jouw stem is van groot belang! Kies het thema dat jou het meest aanspreekt en bepaal zo samen met ons hoe Feestweek 2024 eruit zal zien. 
Je stem kun je hier doorgeven: https://forms.gle/TDiSJtkDM5WpCEYt5

Stem vandaag nog en help ons het perfecte thema te selecteren voor Feestweek 2024!

Met vriendelijke groeten,
De Feestcommissie🎉

Dankwoord feestweek 2023

Het zit er weer op, de feestweek 2023 van onze fijne dorpjes Alteveer-Kerkenveld. Zand erover, strik erom, inpakken en dan weer uitpakken en terugkijken als je er weer zin in hebt. Terugkijken doe je dan weer door na te genieten van de mooiste foto's en video's die ook dit jaar weer gemaakt zijn door onze hoffotografen. En die dan vervolgens weer razendsnel op de website en op Facebook zijn geplaatst. Dank daarvoor!

Zand erover, ook letterlijk want het gat waar we de zaterdagmiddag weer het Zoek de Bal spektakel mee beleefden zit weer dicht, en het graszaad zit weer in de grond. Het terrein is weer keurig opgeruimd en klaar voor volgend jaar.

Wat kunnen we terugkijken op een prachtige feestweek! Zon, zee en strand was het thema voor dit jaar . De zon liet zich, hoe verder de week vorderde, steeds meer zien! Ook een stukje strand was geregeld. En ach, die paar buitjes op de Doe-markt en bij Happen en Trappen zijn we al weer vergeten...

Bij alle activiteiten, van de Tentdienst op de eerste zondag tot en met de Ballonvaart en álles er tussenin, was er gewoon een grote tot soms héle grote opkomst! En dat is natuurlijk fantastisch! Dát is een hele grote motivator om dit feest samen met een groep vrijwilligers en onze plaatselijke horeca te kunnen, en mogen, organiseren.

Die vrijwilligers, ik noemde er al een paar specifiek, maar er zijn er nog véél meer. Van diegene die, in de week ervoor, terwijl het 30 graden is, op eigen initiatief het gras komt maaien tot en met de mannen die op de maandag erna de laatste spullen van het terrein halen en wegbrengen! Van de plaatselijke hovenier die zichzelf en zijn personeel plus materieel de gehele week beschikbaar stelt. En natuurlijk de "supervrijwilligers" die je hele week bijna niet hoeft te vragen want ze zijn er gewoon! Jullie zijn toppers!!

Ik kan ze niet allemaal noemen maar, bij deze, álle mensen die aan deze feestweek hebben meegewerkt héél hartelijk bedankt! Zonder jullie kunnen we simpelweg zo'n feestweek niet organiseren. Maar we kunnen het ook niet zonder het enthousiasme van u als bezoeker/toeschouwer of deelnemer van de feestweek! Dank ook daarvoor!

Het geeft ons als feestcommissie weer die energie én motivatie om ons vizier alvast te richten op de feestweek 2024. Zoals altijd is die weer in de laatste week van de schoolvakantie. Week 35, zondag 25 augustus t/m zondag 1 september 2024.

Houd de website van Alteveer-Kerkenveld in de gaten om te kunnen stemmen op het thema voor de Feestweek 2024.

Namens de feestcommissie,

Arjan Wolf.

Programma feestweek

feestweeklogo

Zon, zee en strand dat is dit jaar het thema voor de feestweek Alteveer-Kerkenveld. Hetzelfde thema had vorig jaar ook goed gepast, aangezien het soms behoorlijk warm was die week! Het was flink zweten geblazen op de dorpsmarkt en tijdens de meerkamp...maar wat een geluk dat we zoveel buitenactiviteiten konden doen! Dit jaar hebben we bij het KNMI hetzelfde weer als vorig jaar besteld, in de hoop dat we opnieuw veel buitenactiviteiten kunnen organiseren onder gunstige weeromstandigheden. We hebben ons weer ingespannen en bijna alle "klassiekers" komen aan bod: de bingo, de dorpsmarkt, de pubquiz, Happen en Trappen, de playbackshow en de meerkamp mét Zoek de Bal. En nog veel meer natuurlijk!

Lees meer

Zoeken (offcanvas)