Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 23 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
18

Inloopavond Woningbouw in Alteveer

Namens Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld Op maandag 6 mei 2024, tussen 19:00 en 21:00 uur, organiseren Adore Vastgoed en Bornse Vastgoed Ontwikkelingsmaatschappij (BVOM) in samenwerking met Pl lees meer..

Wessel Prij
34

VVAK verliest opnieuw,

VVAK verliest met 3 - 1 van NKVV. In de eerste helft bood VVAK nog goed verzet tegen het wat beter spelende NKVV. De russtand was 1 - 1. In de tweede helft was VVAK niet opgewassen tegen het wat bet lees meer..

113

Dodenherdenking 4 mei 2024 in Alteveer/Kerkenveld

Dodenherdenking 4 mei in Alteveer/Kerkenveld Het comité “Venster van de Vrijheid” treft haar laatste voorbereidingen op de dodenherdenking welke op zaterdag 4 mei a.s. zal plaatsvinden. De basissc lees meer..

Venster van de Vrijheid
19

68

Wessel Prij
178

VVAK niet opgewassen tegen Nieuw Balinge

VVAK verloor met 2 - 0. In de eerste helft was er nog evenwicht tussen de beide ploegen. In de tweede helft bleek dat VVAK technisch en tactisch tekort kwam tegen het lager op de ranglijst staande N lees meer..

119

Wessel Prij
100

VVAK verliest met 3 - 1

In de derby tegen Tiendeveen trok VVAK aan het korste eind. In de eerste helft kwam Tiendeveen op een 2 - 0 voorsprong. Op slag van rust scoorde VVAK nog zodat de rust inging met 2 - 1 voor Tiendeve lees meer..

178

Wessel Prij
49

Jeu de boule in maart 2024

Op maandag behaalde Henk Botter de meeste punten, namelijk 18. Als tweede en derde hadden Freek Schonewille en Harry Kaal allebei 17 punten. Op woensdag had Irma de Lange een net wat een beter saldo lees meer..

66

Wessel Prij
68

VVAK wint met 1 - 0 van Blokzijl

In Blokzijl, tegen de op de laatste plaats staande club, wist VVAK slechts een keer te scoren.  Op het hobbelige veld was VVAK wel optisch beter. Echter de technische tekortkomingen kwamen wel lees meer..

Wessel Prij
62

VVAK wint van Tonego.

VVAK wint met 2 - 0. Tonego was wat meer in balbezit en probeerde opbouwend tot resultaat te komen. Dat lukte niet. VVAK scoorde met snelle aanvallen zowel in de eerste helft als in de tweede helft lees meer..

29

Wessel Prij
73

VVAK gelijk in Geesbrug.

Tegen VCG, tweede op de ranglijst, speelde VVAK met 2 - 2 gelijk. VCG begon goed aan de wedstrijd. Met beter veldspel dan VVAK kwamen ze al snel op voorsprong. Echter VCG ging steeds meer de lange b lees meer..

Wessel Prij
90

Super Saturday bij VVAK

Afgelopen zaterdag 2 maart was het Super Saturday bij VVAK. Zowel het eerste als tweede elftal speelden thuis op het Zandmeer. Het eerste speelde tegen Zuidwolde zaterdag dat aan het einde van het s lees meer..

Wessel Prij
79

VVAK wint ruim van Zuidwolde

VVAK wint met 8 - 1 van Zuidwolde in wat de laatste derby tegen Zuidwolde was. Zuidwolde stopt na dit seizoen en gaat op in FC Zuidwolde. Al in de eerste helft werd de wedstrijd beslist. De russtand lees meer..

Wessel Prij
75

Jeu de boule februari 2024

De uitslagen van de maand februari. Op maandag behaalde Gerard Zwiers 16 punten net als Roelof Bork, waarbij Gerard een wat beter saldo had. Derde werd Henk Botter met 12 punten. Op woensdag haalde lees meer..

Wessel Prij
99

VVAK wint met 1 - 0 van NKVV

Onder voorjaarsachtige omstandigheden was VVAK de gelukkigste. Beide ploegen waren nauwelijks in staat om goede aanvallen op te zetten, om zo tot doelkansen te komen. Pas halverwege de tweede helft lees meer..

Wessel Prij
102

VVAK verliest van Alcides

VVAK verliest met 9 - 1. Tegen koploper Alcides was VVAK niet opgewassen. In de eerste helft bleef VVAK met veel inzet nog enigzins overeind. Ruststand 2 - 0. In de tweede helft werd het klasse versch... lees meer..

Wessel Prij
87

VVAK speelt gelijk tegen Espel

Al in de eerste helft werd de uiteindelijke eindstand bereikt, 1 - 1. Zowel VVAK als Espel waren afwisselend de optisch beter spelende ploeg. Langs de lijn werd het echter 'hotse knots' voetbal geno lees meer..

Wessel Prij
103

Jeu de boule in januari 2024

De uitslagen van januari. Op maandag was de volgorde van de eerste drie, Arend Zantingh, Harry Kaal en Wessel Prij. Zij haalden achtereenvolgens 18, 16 en 14 punten. Op woensdag behaalde Harry Kaal lees meer..

Wessel Prij
127

Snertloop VVAK 2024

Onder goede weersomstandigheden is de snertloop van VVAK, met een paar meer deelnemers dan afgelopen jaar, gelopen. Doordat een deel van het parcours onder water stond, was het traject iets verlegd lees meer..

Resultaten 1 - 23 van 23